fidan kardeÅŸler evden eve nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

fidan kardeÅŸler evden eve nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 22-06-2021
Firma Yetkili : mevlüt fidan
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 KiÅŸi
  Ä°ncelenme Sayısı : 1890

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : orhan şaik gökyay cad no 10 karşıyaka izmir
Åžehir : Ýzmir
Telefon : 05306117803
Faks :
Website : http://karşıyakaevdenevetaşıma.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

  Ä°zmir’de evden eve nakliyat sektöründe 2002 yılında Karşıyaka’da kurulan firmalarından olan Fidan KardeÅŸler Nakliyat, kuruluÅŸundan itibaren dürüstlük ilkesinden yola çıkarak tüm Türkiye’ye hizmet etmektedir. Åžehir içi ve ÅŸehirler arası taşımada yılların bize verdiÄŸi tecrübe ile müÅŸterilerimize hizmet vermekteyiz.

Evden eve nakliyat; tecrübe gerektiren, ciddiye alınması gereken bir iÅŸtir. Fidan KardeÅŸler Nakliyat olarak sizin için önemli olan bizim içinde önemlidir. Taşıma firması araÅŸtırırken tabi ki sizin için en önemli nokta firmanın güvenilir ve tecrübeli olmasıdır. Daha sonra firma gerekli yetki belgelerine sahip mi?, taşımayı ne ÅŸekilde yapıyor?, referansları kim? gibi soruların cevaplarını araÅŸtıracaksınız. Bu sorulara en doÄŸru yanıtları firmamızda bulacaksınız.

Tüm evden eve nakliye iÅŸlerimiz sigortalıdır. Yüksek katlarda asansörlü olarak da hizmet vermekteyiz. Åžehir içi ve ÅŸehirler arası tüm taşımalarımızda kapalı kasa kamyonlarımız ve uzman personelimizle, ücretsiz ekspertiz hizmetimizle sizinle yeni yuvanıza merhaba derken mutluluk duymaktayız.

 
Etiketler
karşıyakaevdenevetaşıma.com,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010