Pendik Evden Eve Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Pendik Evden Eve Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 14-06-2021
Firma Yetkili : Pendik Evden Eve Nakliyat
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : >100 KiÅŸiden fazla
  Ä°ncelenme Sayısı : 1686

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Taşocağı sokak no:30 pendik istanbul
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : (0216) 488 19 36
Faks :
Website : Türkiye

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Pendik evden eve nakliyat firması olarak Pendik bölgesinde 7/24 aralıksız siz deÄŸerli müÅŸterilerimize a kalite hizmet vermek için çalışıyoruz. Pendik evden eve nakliyat hizmeti verirken covid-19 önlemlerini ön planda tutarak müÅŸteri saÄŸlığını ve çalışan saÄŸlığını korumak için bir sürü önlem almaktayız. Bu önlemlerden biri de araçların her taşınmadan önce ve sonra dezenfekte olmasıdır. Bu önlemler ile a kalite hizmet sunmaktayız. Ayrıca eÅŸyalarınızın paketleme iÅŸlemini kalın Kraft patpatlar ile gerçekleÅŸtirmekteyiz bu paketleme iÅŸlemi eÅŸyanızın herhangi bir darbede en az hasarla sıyrılmasını saÄŸlamaktadır. Ayrıca bu darbeleri karşılamak için eÅŸyalarınız 50.000 deÄŸerinde eÅŸya koruma sigortası yapmaktayız bu sigorta iÅŸlemi eÅŸyanızın başına gelebilecek her türlü hasarda eÅŸyanın tam deÄŸerinde ücret tarafınıza ödemektedir. Asansörlü nakliyat kapsamında ise bazen bina içinde taşınma iÅŸlemleri zor olmaktadır. Bizde GemicioÄŸlu Nakliyat olarak bu gibi durumlarda binanın diÅŸ cephesine nakliyat hizmeti için özel tasarlanmış nakliyat asansörünü kurup taşınma iÅŸlemini gerçekleÅŸtirmekteyiz.

EÄŸer sizde GemicioÄŸlu Nakliyatın Pendik evden eve nakliyat hizmetinden faydalanmak itiyorsanız saÄŸ alt taraftaki çevirim içi butonuna veya saÄŸ üsteki iletiÅŸim menüsüne girerek 7/24 aktif olan müÅŸteri hizmetlerimiz ile iletiÅŸime geçebilirsiniz. Nakliyat hakkında aklınıza gelebilecek herhangi bir soruyu müÅŸteri hizmetlerimize çekinmeden sorabilirsiniz. Ayrıca Pendik Evden Eve Nakliyat hizmeti için hızlı bir ÅŸekilde fiyat teklifi alabilirsiniz.

Pendik Evden Eve Nakliyat hizmeti için GemicioÄŸlu Nakliyat olarak siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin taşınma iÅŸlemlerini diÄŸer firmalarla kıyaslayacak olursanız en uygun fiyat teklileri ile gerçekleÅŸtirmekteyiz. Ayrıca Pendik bölgesindeki müÅŸterilerimize özel olarak %25 gibi cüzi bir indirimi artı olarak en uygun fiyat teklifi olmasına raÄŸmen uygulayıp siz deÄŸerli müÅŸterilerimize sunmaktayız.

Pendik Evden Eve Nakliyat hizmeti için GemicioÄŸlu Nakliyatı tercih ettiÄŸiniz veya baÅŸkalarına tavsiye için GemicioÄŸlu Nakliyat olarak ÅŸimdiden teÅŸekkür ederiz. Ä°yi günler…

Etiketler
pendik evden eve nakliyat, pendik ev taşıma,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010