ESENKENT EVDEN EVE NAKLÄ°YAT - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

ESENKENT EVDEN EVE NAKLÄ°YAT
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 11-12-2019
Firma Yetkili : ismet haman
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 KiÅŸi
  Ä°ncelenme Sayısı : 1994

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : ESENKENT / Ä°STANBUL
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 02124327610
Faks :
Website : http://www.esenkentevdenevenakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

ESENKENT EVDEN EVE NAKLÄ°YAT

ESENKENT NAKLÄ°YAT

 

(0212) 432 76 10

(0533) 330 51 26

 

 

esenkent Evden eve nakliyat sektörü; geliÅŸen ve büyüyen dünyaya paralel olarak, kendiliÄŸinden oluÅŸmuÅŸ ve bütün sosyal kültürlerin ortak sorununa getirilmiÅŸ bir çözümdür.

 

esenkent Evden Eve Nakliyat Firması 2000 yılında kurulmuÅŸtur ve baÅŸta esenkent evden eve nakliyat olmak üzere istanbulun genelinde evden eve Nakliye hizmet vermekteyiz.

esenkent evden eve Nakliyat Firmamızın Åžehir içi ve Åžehirlerarası evden eve nakliyat ve nakliye yapması için ulaÅŸtırma ba kanlığı tarafından verildiÄŸi K1 ve K3 Belgeleri Mevcuttur..

 

esenkent evden eve nakliyat. esenkent nakliyat olarak esenkentde evden eveciler olarak ücretsiz expertiz hizmeti vermekteyiz.

 

12 yıllık tecrübesiyle esenkent evden eve Nakliyat teknolojiyi de yakından takip ev Taşıma sır asın bataniye,sitrej ve bant kullanmaktadır.

 

Birinci ilkemiz ” MÜÅžTERÄ° MEMNUNÄ°YETÄ° ” temel alınarak hizmet verilir. Nakliyenin bu kadar kolunda iÅŸlevi olan firmamız da her evden eve nakliye iÅŸi expert elemanları tarafından ekip amir leri yetkilendirilerek takip edilir.

 

esenkent evden eve nakliyat Firmamız ev taşımasında koli,strej ,ambalaj ve bataniye kullanıl maktadır.

 

esenkent Evden eve nakliye kendi geliÅŸtirmiÅŸ olduÄŸu iÅŸ takip yöntemi, çalışma stili ile diÄŸer firmalardan farklı olarak baÅŸta Ä°stanbul olmak üzere Tüm Türkiye de aranılan bir nakliye firması özelliÄŸine bürünmüÅŸtür.Firmamız, nakliyat sektöründe yaptığı iÅŸlerin kalitesinden dolayı listenin ilk sıralarında yer almaktadır.

 

esenkent Nakliyat olarak sizlere var olan standartların üzerinde bir taşımacılık imkanı sunuyor. EÅŸyalarınızı yeni adreslerine hasarsız bir ÅŸekilde ulaÅŸtırıyoruz.Firmamız olarak önceliÄŸimiz her zaman müÅŸteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır.

 

Bizler esenkent Nakliyat olarak siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutacak çalışmalar sergiliyoruz.

 

EVDEN EVE NAKLÄ°YAT ARAÇLARIMIZ 5+1 , 4+1 , 3+1 ,2+1 , 1+1, PARÇA EÅžYA HER EBATA GÖRE ARAÇLARIMIZ MEVCUTTUR..ÜCRETSÄ°Z EXPERTÄ°Z HÄ°ZMETÄ° MEVCUTTUR...BÄ°ZE ULAÅžIN..


 

Etiketler
esenkent evden eve nakliyat esenkent nakliyat esenkent nakliye esenkent evden eve nakliye,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010