Tanem nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Tanem nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 05-12-2019
Firma Yetkili : Mahmut tanem
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 KiÅŸi
  Ä°ncelenme Sayısı : 1956

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Yayalar mahalesi 10
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 05334055815
Faks :
Website : http://www.tanemnakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 

 Ä°stanbul Evden Eve Nakliyat Firması olan Tanem Nakliyat, 2000 yılından bu yana Ä°stanbul`da evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir.
 
  Ä°stanbul`da yılların verdiÄŸi tecrübe ile evden eve nakliyat & evden eve taşımacılık`da hizmet veren Tanem Nakliyat firmamız siz deÄŸerli müÅŸterilerinize daima kaliteli hizmet uygun fiyat ve profesyonel taşımacılık olarak daima memnun olmanız için çalışmaktadır.

   Evden eve taşımacılık`da tegirginliklerinizi yenmenizi saÄŸlıyoruz! Evden eve taşınmak hiç bu kadar güvenilir olmadı! 

   Profesyonel ev taşıma konusunda uzman ekibimizle iletiÅŸime geçtiÄŸinizde size özel fiyatlandırma yapılarak belirlediÄŸiniz tarih bazında taşıma iÅŸlemi güvenle gerçekleÅŸtirilir.

   Ä°stanbul Evden Eve ekibimiz taşınacak eve gelerek öncelikle eÅŸyalarınızı ambalajlama yaparak eÅŸyalarınızın güvenle taşınması için çalışmalarını yaptıktan sonra nakliye aracına yerleÅŸtirerek güvenli yolculuk yapmasını saÄŸlar.

   Ambalajlı taşımacılık daima eÅŸyalarınızın güvenle taşınmasında önemli etkenlerden olup Tanem Nakliyat olarak ambajlı taşımacılıkta tamamen profesyonel ekip ve ekipman ile çalışmalarını gerçekleÅŸtirilmektedir.

  Sizler sadece ekibimizi yönlendiriyor ve eÅŸyalarınızın yerleÅŸtirilmesine kadar ekibimize yön vermekle meÅŸgul olmuÅŸ oluyorsunuz.

  Kafanızda ki tüm evden eve taşınma telaşını yok ediyoruz! Bize güvenin! 
 
  Sizlerde Ä°stanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları içerisinde Tanem Evden Eve Nakliyat Ä°le Çalışın profesyonel nakliyat hizmetlerimizden yararlanın.
 
  Tanem Taşımacılık olarak sizlere hizmet vermekten memnun olacağız. Profesyonel taşıma hizmetimiz ile yüzünüzün gülmesi, evden eve taşımada kolaylık için yanınızdayız.

TAÅžINMAYI GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYÄ°N

Etiketler
Pendik evden eve nakliyat kartalevden eve nakliyat nakliye firmasi taÅŸimacilik ÅŸehirler arasi nakliyat kadikoy evden eve,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010