Vetaþ Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Vetaþ Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 16-07-2017
Firma Yetkili : Vehap Doðan
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3380

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : elvan mahalesi 1922 sokak 9/1 etimesgut
Åžehir : Ankara
Telefon : 08503036486
Faks :
Website : http://www.vetasnakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Sektörde 2009 yýlýndan itibaren hizmet veren firmamýz, iþ prensibi olarak en doðru çözümü en ideal ekip ve ekipmanlarla en doðru zamanda verebilmeyi benimsemiþ olup Ankara Evden Eve Nakliyat sektöründe kalitesiyle fark yaratma uðraþý içindedir.

Bünyemizde istihdam ettiðimiz uzman experimiz, montaj ve demontaj için marangozumuz ve eþyalarýn paketlenmesinden sorumlu tecrübeli elemanlarýmýz ile son teknoloji araçlardan oluþan araç parkýmýzla hizmetinizdeyiz. r. Ankara evden eve nakliyat hizmetinde sektörün lider firmasý  olan  Vetaþ Nakliyat yükselen firma profili ile sektörde üst sýralara týrmanmaktadýr. Her geçen gün artan hizmet kalitesi ile alternatifi olmayan firma konumundaki Ankara Vetaþ Nakliyat firmasý ayrýca geniþ araç filosu ve teknolojinin son ürünü nakliye asansörleri ile de siz deðerli müþterilerine üst düzey hizmet saðlamaktadýr. Ankara Asansörlü Nakliyat hizmetinin de akla gelen ilk firmasý olan Ankara Vetaþ Nakliyat firmasý sizlere ayrýcalýklar sunmaya devam etmektedir.

Tüm zamanlarýn en deneyimli personel kadrosunu kuran ve bünyesinde profesyonelleri barýndýran Ankara Vetaþ Nakliyat firmasýnýn ayrýcalýklý evden eve nakliyat hizmetinden yararlanmak ve diðer tüm profesyonel taþýmacýlýk hizmetleri hakkýnda daha ayrýntýlý bilgi almak için BURADAN iletiþime geçebilirsiniz.

Etiketler
Ankara evden eve nakliyat, ankara nakliyat, Ankara evden eve , Etimesgut evden eve nakliyat, Ankara þehirlerarasý nakliyat, Evden eve, evden eve nakliyat , asansörlü nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010